Posted on

Pineparks Digiagentuur – Täislahendused Digimaailmas Edasi Liikumiseks

Pineparks on dünaamiline digiagentuur, mis on spetsialiseerunud tipptasemel tarkvaralahendustele ja digitaalsetele kogemustele ning on esindatud Tallinnas, Zürichis ja Londonis.

Meie missioon

Pineparksis oleme pühendunud teie ettevõtte digitaalse arengu toetamisele, luues individuaalseid veebipõhiseid tooteid ja platvorme, mis aitavad teil saavutada oma eesmärke. Meie lähenemine keskendub teie ainulaadsete väljakutsete mõistmisele ja nende põhjal kohandatud lahenduste pakkumisele, mis annavad käegakatsutavaid tulemusi ja edendavad teie äri.

Meie teekond

Pineparks alustas oma teekonda USA-s seitse aastat tagasi ja on alates 2015. aastast laienenud, avades oma filiaalid Tallinnas ja Londonis. Meie klientide seas on nii tunnustatud rahvusvahelised kaubamärgid kui ka kohalikke suurettevõtteid, sealhulgas Haridus- ja Teadusministeerium, Kultuuriministeerium, Helmes, Huawei, RailBaltic, Keskhaigla, Uusmaa ja paljud teised.

Meie tunnustused

Oleme oma saavutuste üle väga uhked, pidades neid tõenditeks meie pühendumusest tipptasemele. On suur au, et Pineparks on neljal järjestikusel aastal pälvinud maineka „European Search Awards“ auhinna. Need tunnustused inspireerivad meid pidevalt uusi tööstusharu standardeid seadma ja ootusi ületama.

Meie ekspertiis

Pineparks on juhtiv rahvusvaheline digitaalagentuur, mis paikneb Euroopa digitaalsete suundumuste esirinnas. Meie meeskond uuendab pidevalt oma lähenemist, et pakkuda klientidele targemaid ja tõhusamaid lahendusi. Meie ekspertide poolt loodud tootekujundused ei vasta mitte ainult teie ärieesmärkidele, vaid keskenduvad ka sujuva ja kasutajasõbraliku kogemuse tagamisele. Pineparks kasutab oma kollektiivseid teadmisi ja kogemusi, et tõsta teie digitaalset kohalolu, olgu tegemist veebisaitide optimeerimise, erinevate platvormide jõudluse parandamise või turvaliste e-kaubanduse lahenduste arendamisega.

Meie pühendumus turvalisusele

Arvestades digitaalse maastiku riske, seame kliendiandmete kaitse ja konfidentsiaalsuse oma ettevõtmiste prioriteediks. Meie ulatuslik kogemus tugevate ja kasutajasõbralike e-kaubandusplatvormide loomisel annab ettevõtetele võimaluse luua usaldusväärne ja kaasahaarav keskkond isegi kõige nõudlikumate veebipoodide seas.

Lisateabe saamiseks külastage meie veebisaiti: https://www.pineparks.ee/digiagentuur/